Stageplaatsen

Leerling logistiek medewerker

Elmar Metaalbewerking is op zoek naar een leerling logistiek medewerker die graag nauwkeurig te werk gaat en discipline heeft. Als logistiek medewerker werk je samen binnen een enthousiast team en zorg je ervoor dat het werk binnen onze organisatie goed verloopt. Denk jij dat jij hebt wat wij zoeken? Lees dan gauw de onderstaande vacature en reageer! 

BBL'ers

De Elmar Groep is op zoek naar enthousiaste leerlingen die interesse hebben in het volgen van een BBL-opleiding. Bij de Elmar Groep kan jij de kans krijgen om een uitdagende opleiding te volgen, zoals de opleiding tot houtbewerker, interieurbouwer of werkvoorbereider! Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder!  

 

 

Leerling automonteur

Heb jij passie voor auto's en heb je affiniteit met het sleutelen aan auto's? Wil jij graag van je hobby je beroep maken? Dan kan je terecht bij Elmar Metaalbewerking! Wij hebben ruimte voor leerling automonteurs om dit prachtige vak in de praktijk te leren. Denk jij dat jij hier geschikt voor bent? Reageer dan snel en wie weet zien wij jou binnenkort terug binnen ons bedrijf!