Elmar Werkt
Is part of

Solliciteren

Denkt u dat u goed past binnen één van de bedrijven binnen de Elmar Groep, maar staat de juiste vacature niet online? Dan kunt u hier ook een open sollicitatie indienen. Wij kijken dan of uw profiel, ervaring en/of talent goed aansluit bij één van de openstaande functies binnen de Elmar Groep.

In uw open sollicitatie horen wij graag van u waarom u binnen de Elmar Groep zou willen werken. Naast deze persoonlijke motivatie ontvangen wij ook graag informatie over de opleiding die u afgerond hebt en de werkervaring die u eventueel hebt opgedaan. Ook open sollicitaties van mensen die op zoek zijn naar een leerplek zijn welkom. Hebt u een CV? Voeg deze dan bij de open sollicitatie. 

Er vallen verschillende bedrijven onder de Elmar Groep. U kunt natuurlijk in uw open sollicitatie aangeven binnen welk bedrijf u het beste denkt te passen, maar u kunt ook  een algemene open sollicitatie sturen waarin u aangeeft waar u goed in bent, wat uw motivatie is en wat voor opleiding u hebt gedaan. Wij zullen dan zelf kijken binnen welk bedrijf uw sollicitatie het beste past. 

Open sollicitatie

Wilt u een open sollicitatie indienen? Hieronder kunt u uw gegevens en uw motivatie invullen en kunt u uw CV achterlaten.


Voeg CV toe als bijlage